Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Με διακοπή νερού κινδυνεύουν 11 χωριά της Φθιώτιδας

Δραματική έκκληση στους πολίτες του δήμου Αμφίκλειας – Τιθορέας να πληρώσουν από 20 ευρώ ο καθένας, έναντι των λογαριασμών του νερού, για να μπορέσουν να συλλέξουν ένα ποσό για να κάνουν ρύθμιση του χρέους στη ΔΕΗ, πραγματοποίησε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Ντούρος, με ανοιχτή επιστολή.
 
Αν αυτό δε συμβεί, η ΔΕΗ θα κατεβάσει τους διακόπτες σε αντλιοστάσια με αποτέλεσμα 11 χωριά της Φθιώτιδας να μείνουν χωρίς νερό, επειδή έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς που φτάνουν τις 244.000 ευρώ, αλλά και συγχρόνως αδυναμία να καταβάλουν κάποια χρήματα έτσι ώστε να ρυθμίσουν το χρέος τους. 

«Από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στα αντλιοστάσια και κατά συνέπεια η παροχή νερού σε όλα τα Διαμερίσματα των πρώην Δήμων Ελάτειας και Τιθορέας, λόγω υπερβολικού και διαχρονικού χρέους και αδυναμίας διακανονισμού, ένεκα της μη εξόφλησης έστω και του τρέχοντος τετραμήνου απ’ τους πολίτες τους» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ντούρος, ο οποίος κάλεσε τους δημότες να τακτοποιήσουν τους πρόσφατους λογαριασμούς ύδρευσης για να πληρωθεί μέρος του χρέους, υπό τον κίνδυνο από τους τρεις πρώην δήμους που συγκροτούν το νέο δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, μόνο σε έναν να δουλεύει το αντλιοστάσιο κανονικά, ενώ στους άλλους δύο να προβλέπεται διακοπή νερού.

από… kamena voyrla blogger

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου