Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ


Συνάδελφοι
Ολοκληρώθηκαν στις 13/12 οι περιφερειακές συσκέψεις που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία τις τελευταίες 20 ημέρες.

Στις συσκέψεις ενημερώθηκαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται εις βάρος των εργαζομένων στις εργασιακές σχέσεις καθώς και τα σενάρια που διαρρέουν για αλλαγές στις ΔΕΥΑ και τη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Σκοπός των περιφερειακών συσκέψεων ήταν η διαμόρφωση από τη βάση, από τα σωματεία, το πλαίσιο διεκδίκησης και το πρόγραμμα δράσης που θα ακολουθήσει η Ομοσπονδία την επόμενη περίοδο ενάντια στην κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και στις κυοφορούμενες αλλαγές στις ΔΕΥΑ.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τα σωματεία για το πλαίσιο διεκδίκησης των κινητοποιήσεων και το πρόγραμμα δράσης θα συνοψιστούν και θα προταθούν για έγκριση στη σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί μετά τις γιορτές.

Όποια σωματεία επιθυμούν να καταθέσουν και γραπτώς τις προτάσεις τους μπορούν να τις στείλουν εντός 10 ημερών στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του Γενικού Συμβουλίου θα γίνουν γνωστά 10 ημέρες τουλάχιστον πριν την πραγματοποίηση του.

Στο Γενικό Συμβούλιο συμμετέχουν σύμφωνα με το καταστατικό οι Πρόεδροι των σωματείων και σε περίπτωση κωλύματος οι Αντιπρόεδροι καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. 
 ΠΟΕ ΔΕΥΑ  17-12-10

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου