Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΟΕ ΔΕΥΑ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΣΕ

Στις 15 Δεκέμβρη πραγματοποιούμε ΝΕΑ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ως συνέχεια και κλιμάκωση για την απόκρουση και ακύρωση των νέων σκληρών και άδικων μέτρων, που επιβάλονται στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους άνεργους και συνολικά στην κοινωνία.
Αυτά τα μέτρα είναι η υλοποίηση των απαράδεκτων ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ της Τρόικας - <<των τοκογλύφων δανειστών>>.
 Με αφορμή και πρόσχημα την κρίση και τα ελλείμματα, απαιτούν, την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΑΚΥΡΩΣΗ των Σ.Σ. Εργασίας, της Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) και κάθε θεσμού και κατάκτησης που προστατεύει τα βασικά και θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων.
Η κυβέρνηση, μέσω των επικαιροποιήσεων του Μνημονίου δανεισμού, δεσμεύτηκε και υλοποιεί πολιτικές που ακυρώνουν και ισοπεδώνουν εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους αεριτζήδες, τους ΕΧΟΝΤΕΣ και ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της κρίσης και των ελλειμμάτων και ΑΥΤΟΙ πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Δεν προκάλεσαν την κρίση, οι Εργαζόμενοι, οι Συνταξιούχοι, οι Άνεργοι.

Η ομοσπονδία συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΣΕ και καλεί όλους τους εγαζόμενους στις ΔΕΥΑ να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις των εργατικών Κέντρων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου