Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης καλεί όλους τους εργαζόμενους των ΔΕΥΑ να συμμετάσχουν στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 η ΓΣΕΕ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική λιτότητας και εξαθλίωσης των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ αγωνίζονται και αντιστέκονται στην ακρίβεια και την ασυδοσία της αγοράς, στην ανεργία και τις χιλιάδες απολύσεις, στη φτώχεια και την χρεωκοπία των πολλών προς όφελος των λίγων.
Η οικονομική κρίση έχει αιτίες και αυτές είναι, η φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι αποκρατικοποιήσεις και τα σκάνδαλα, τα κερδοσκοπικά παιχνίδια, η εξυπηρέτηση οικονομικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.
Το λογαριασμό πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και όχι οι μεροκαματιάρηδες και οι συνταξιούχοι.
Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ θα δώσουν τη δική τους δυναμική, αγωνιστική και ενωτική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης που ρίχνει τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και προωθεί την κατάργηση βασικών εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων αναιρώντας τις προεκλογικές και μετεκλογικές της δεσμεύσεις.
Όλοι στις συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων.

Δ.Τ. ΠΟΕ ΔΕΥΑ 17.02.10

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου