Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

''Εχτισαν'' με τούβλα την είσοδο της ΕΥΑΘ-Δείτε το βίντεο!





Με αυτό τον τρόπο, οι εργαζόμενοι φρέναραν και τον διαγωνισμό για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης...
Με τούβλα ''έχτισαν'' την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Η κατάληψη ξεκίνησε στις 06.00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14.30 το μεσημέρι, ενώ με την κίνησή τους οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ φρενάρουν ουσιαστικά και τον διαγωνισμό που τρέχει για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΥΑΘ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, Δημήτρης Βασιλειάδης.

Στη 13.30 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση θα έχουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους. Πάντως, εισήγηση του κ. Βασιλειάδη θα είναι η συνέχιση των κινητοποιήσεων, με τη μορφή καταλήψεων και μάλιστα διαρκείας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου